Szeged, Pick Aréna, szurkolók, OTP Bank Pick Szeged, kézilabda

Legendákkal találkozhattak a szurkolók a PICK Arénában

Helyi hírek Ország Sport

Szerdán 17 és 18 óra között a PICK Aréna szurkolói boltjának a vendége volt a legenda, Lele Ambrus, és a csapat két játékosa, Mikler Roland és Bodó Richárd.

Nemrégiben nagy sikere volt az első eseménynek a PICK Arénában található szurkolói boltban, ahol játékosokkal találkozhattak a rajongók, aláírást lehetett kérni tőlük, illetve közös fotó készítésére is volt lehetőség.

Szita Zoltán, Sebastian Frimmel és Miguel Martins nem győzte a nevét alákanyarítani a játékoskártyára. Rengeteg fiatal ment el, sok-sok anyuka és apuka vitte el a csemetéjét, nagy sikere volt ennek a rendezvények. Éppen ezért újabbat szerveztek.

Szerdán 17 óra és 18 óra között a csapat két magyar válogatott játékosával, Mikler Rolanddal és Bodó Richárddal lehetett találkozni. Ami igazán különleges volt, hogy először hívtak meg régi játékost – ez a jövőben hagyomány lesz. A Legendák Falán is szereplő egykori nagy kedvenc, Lele Ambrus itt ott volt, neki is készítettek aláírókártyát.

Ez a kis esemény jó hangolás volt a pénteki utolsó alapszakaszbeli meccsre, amit 18 órakor a PICK Arénában a Komló ellen vív a csapat.

Fotók: Frank Yvette