SZIN – beindul a harmadik nap

Party Zone

Az első két napon nagy érdeklődés mellett dübörgött a nyárzáró Szegedi Ifjúsági Napok, a következő napok sikere a programon biztos nem fog múlni.
„Az eddigi – teltházközeli – látogatószámból azt érzékeljük, hogy a hosszú, kihagyott idő után nagy az igény a fesztiválozásra” – mondta Kolonics Erika, a SZIN főszervezője. Kolonics elmondta, hogy bár az időjárás kicsit borongósabbra fordult, reméli, hogy a fesztiválozók kedvét ez nem rontja el. „Az elmúlt évek tapasztalata, hogy egy kis eső inkább egyfajta különleges feelinget ad a fesztiválnak és nem annyira ijesztő” – mondja a főszervező, hozzátéve, hogy azért természetesen felkészültek arra, hogy a felázott területeket vízmentesítsék és száraz borítást kapjanak.

Tehát jöhet a harmadik napi buliözön, a fellépők közt pedig a Follow the Flow, a Punnany Massif, a Halott pénz, CsakNekedKislány, Deniz, a New Level Empire, a Supernem, az Ivan and The Parazol. A SZIN harmadik napján robog be a Zenevonat Szuperkoncert az LGT sztárjaival, és egy kultúrtörténeti ritkaságot is hallgathatunk, ahol korunk egyik legvibrálóbb zenekara, a Carson Coma együtt zenél majd a nagy énekes-legendával, Korda Györggyel – igaz, csak egy szám erejéig.